top of page

Откриване на учебната година 2023-2024

Уважаеми учители, ученици и родители,

С радост и вълнение ви приветствам на първия учебен ден в новата учебна година! През тази година училището ни ще отбележи своя 15-годишен юбилей. Ще го отпразнуваме заедно, горди, че сме част от нещо важно и смислено, което ни носи удовлетворение, гордост и пази нашите корени, език и същност.

Мили първолачета, знам, че за вас този ден е пълен с емоции и очаквания. Искам да ви уверя, че ние всички сме тук, за да ви подкрепим и насърчим по пътя на науката и усъвършенстването, че тук вие ще намерите не само знания, но и много приятели, ще се учите, но и ще се забавлявате, ще давате воля на любопитството си и ще намирате отговори на въпросите, които ви вълнуват.

Дечица, вярвайте в себе си и не спирайте да мечтаете! Вашите мечти са тези, които ще чертаят пътя ви, а вашите учители са тези, които ще ви дадат знания и умения и ще ви подкрепят, за да го извървите успешно.

Нека тази учебна година бъде изпълнена с нови предизвикателства, вдъхновение и постижения. Нашата цел е да създаваме среда, в която всеки от вас може да развие своя потенциал и да постигне успехи. Знанието има силата да трансформира света и аз вярвам, че вие – нашите ученици, сте бъдещето, което ще направи тази трансформация възможна.

Скъпи колеги, благодаря ви за вашата ангажираност и посветеност на на каузата, която ни води в нашата работа – да поддържаме искрата на българщината далеч от България. Вие сте тези, които с вдъхновение и мъдрост ще водите учениците по пътя към успеха. Бъдете взискателни, но и търпеливи! Водете и бъдете водени! Успявайте и насочвайте към успехи!

Уважаеми родители, вие играете неизмеримо важна роля в образователния процес. Вашата подкрепа и участие са от съществено значение за успеха на вашите деца. Моля ви, бъдете активни

партньори в образователния процес и се включете в живота на училището.

Краят на днешния тържествен ден всъщност е едно начало - на новата, юбилейна учебна година, в която ще отбележим 15-тата си годишнина. С края на това тържество започва едно ново вълнуващо пътуване към знание и постижения.

Очаква ни година, изпълнена със събития, вълнения и празници. Нека взаимното уважение, сътрудничество и настойчивост бъдат наши постоянни спътници.

Желая ви успешна и вдъхновяваща учебна година!




189 views0 comments
bottom of page